Contact ons

Bij vragen, neem gerust contact op

(+31) 6 451 622 52

Wouter Middelbos

Oprichter MILO Performance and Education

E-mail

info@miloeducation.com
www.miloeducation.com

Telefoon

Wouter Middelbos
(+31) 6 451 622 52

Deelnemers vertellen

Van 0 naar 100 in 30 weken

Ik heb onlangs de cursus bij Milo Performance en Education afgerond en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring was. De instructeurs waren deskundig, geduldig en altijd bereid om te helpen. De inhoud van de cursus was uitgebreid en goed gestructureerd, waardoor ik snel vooruitgang kon boeken in mijn leerproces. Soms vond ik de online theorieblokken wat lastig, maar tijdens de lessen kwam dit allemaal perfect samen dankzij de mentoren. Het praktische aspect van de cursus gaf me het vertrouwen en de vaardigheden die ik nodig had om succesvol te zijn als personal trainer. Ik ben trots dat ik nu een gecertificeerde Milo Personal Trainer ben en ik kan deze cursus niet genoeg aanbevelen aan iedereen die een carrière in de fitnessindustrie overweegt. Dank je wel, Milo Performance en Education, voor deze geweldige kans!
  - Almere - april 17, 2024

  Top opleiding met super mentoren

  Ik heb enorm genoten van deze opleiding. Ze hebben me alles geleerd wat belangrijk is voor fitness en het coachen van een ander. De mentoren waren super en gaven een heerlijk rustige en gezellige sfeer. Ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt om deze opleiding te doen.
   - Goes - maart 24, 2024

   Geweldig

   Een must voor beginnend sporters of trainers. Toen ik deze opleiding deed dacht ik vaak “wist ik dit maar toen ik 6jaar geleden begon met trainen”. Je word echt uitgedaagd en in de theorie en praktijk om zelf te trainen. Te werken aan je skills en het goede voorbeeld te zijn voor de ander. Voor mij was dit persoonlijk echt een aanrader en een enorm leerzame ervaring! Ik kan nu mijn weg weer vervolgen naar fysiotherapie. Bedankt, Team Milo!
    - Rotterdam - maart 23, 2024

    Uitdagend, maar so worth it!

    Het is zekere een uitdagende opleiding, maar het heeft me zo erg geholpen om zelfverzekerd het veld in te gaan! Je leert echt hoe het lichaam werkt, hoe en waarom je iets kan aanpassen voor je cliënt en ernaast ervaar je het zelf ook nog, waardoor alles nog beter klikt. If in doubt, I'd say just go for it!
     - Rijswijk Zh - maart 23, 2024

     Leerzaam en leuk

     Leerzame, maar vooral ook leuke opleiding. De sfeer tijdens de lessen en de manier van lesgeven was top. Stof moet je wel goed in duiken om te willen begrijpen wat ze tijdens de lessen zeggen, dus kom voorbereid! Al met al, top tijd gehad met goede mentoren die veel kennis hebben van het vak. En niet te vergeten, zelf ook enorm gegroeid als personal trainer.
      - Zoetermeer - maart 23, 2024

      Nooit gedacht dat ik zoveel stappen zou zetten in een relatief korte periode!

      Ik ging voor de certificering maar kreeg zoveel meer! Bij Milo behaal je niet een internationaal erkend certificaat, maar ook (vooral) de kennis en kunde om jezelf een vakman te noemen. Tijdens de opleiding heb ik zoveel waardevolle feedback gekregen, en ervaarde ik echt de kracht van de theorie naar de praktijk vertalen. Flink uitdagend is de opleiding wel, maar daar krijg je dan ook veel voor terug.
       - Assen - maart 19, 2024

       Geweldige opleiding van bevlogen professionals!

       Een fantastische diepgaande en holistische opleiding. De Milo mentoren zijn stuk voor stuk echte vakmensen: zeer deskundig en in staat om de kennis goed en inspirerend over te brengen. Milo is dé standaard!
        - Vijfhuizen - maart 18, 2024

        Waardevol!

        Ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol mijn ervaring is geweest bij Milo! Het is de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Het is een ding om over anatomie, fysiologie en trainingsprincipes te leren, maar het is een geheel ander niveau dat ontstaat wanneer je deze kennis direct in de praktijk brengt. Dankzij de vaardige mentoren kreeg ik de kans om mijn theoretische kennis te ontwikkelen en toe te passen. Ze leren je met een kritische blik te kijken en waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ik heb een top tijd gehad!
         - Nistelrode - maart 18, 2024

         Zeer waardevolle opleiding

         Deskundige coaches en erg fijne opleiding. Waarom ik het geen 10 heb gegeven: de praktijkdagen waren erg goed opgezet (hier komt theorie en praktijk samen) en juist daarom ben ik van mening dat er meer praktijkuren aangeboden moeten worden. Je moet erg veel theorie tot je nemen en met de praktijklessen komt de theorie tot leven. Zelf had ik behoefte aan meer praktijkuren. Al met al: een aanrader voor elk personal trainer!
          - Uithoorn - maart 12, 2024

          Zo blij met het resultaat!

          Ik heb de Milo Personal Trainer opleiding gevolgd van september ‘23 tot Feb ‘24. Het was een prachtige ervaring. In het begin echt heel pittig, maar door de heldere structuur, de praktijklessen en de mentoren, begonnen de kwartjes gedurende de opleiding te vallen. Nu heel veel zin om met veel zelfvertrouwen mensen te gaan helpen. Thanks Milo!
           - Arnhem - maart 12, 2024

           Ontwikkeling als trainer op hoog niveau

           Ik kreeg het advies om MILO te gaan doen in plaats van een andere opleiding, en ik ben blij dat ik die gevolgd heb. MILO geeft de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Ik heb niet alleen ontzettend veel geleerd over het menselijk lichaam in relatie tot bewegen, maar hoofdzakelijk ook hoe ik deze informatie vertaal naar praktijk, zodat ik cliënten op alle niveau’s beter kan leren bewegen: en die vruchten werpen af. Ik kan wel zeggen dat ik een transformatie heb doorgemaakt als trainer. Het was een eer om opgeleid te worden door de top van deze industrie. Deze opleiding wil je doen!
            - Alkmaar - maart 11, 2024

            Een enorm leerzame reis

            Voordat ik aan milo begon dacht ik dat ik wel wat wist van trainen en coachen. Nou dat viel enorm tegen hahahah. Het is afentoe zwaar geweest en heb in me hoofd wel is tegen de stof aan staan schoppen maar uiteindelijk valt alles op zn plek. En nu dat ik klaar ben ben ik enorm trots op mezelf!
             - Amsterdam - maart 11, 2024

             Fantastische opleiding!

             Ik heb tijdens de weken MILO mega veel geleerd en gegroeid als coach! Ik vond de begeleiding altijd fijn, veel persoonlijke aandacht en altijd de ruimte voor vragen en opmerkingen. De mentoren zijn super en de online omgeving is heel duidelijk. De dingen die je leert kan je allemaal toepassen in de praktijk, en door dat je in de praktijk oefent kan je dit ook direct toepassen. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan niet wachten om dit toe te gaan passen in de praktijk!
              - Rotterdam - maart 10, 2024

              Hele waardevolle opleiding: theorie en praktijk

              Ik ben heel blij met alle kennis en praktische vaardigheden die ik heb opgedaan. De opleiding is heel logisch opgebouwd en je leert naast veel theorie (wetenschappelijk onderbouwde kennis) ook hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Het is geen makkelijke opleiding die je ‘er even bij doet’. Het kost tijd om te studeren, programma’s voor te bereiden om uiteindelijk tijdens je examen te laten zien wat je in huis hebt als trainer. Het vak lijkt soms zo eenvoudig, er zijn zoveel personal trainers, met of zonder diploma. Maar met deze opleiding leer je ècht hoe je mensen beter leert bewegen vanuit de anatomie en hoe je doelgericht kunt programmeren.
               - Baarn - maart 10, 2024

               Dé PT opleiding van Nederland

               Ik heb veel verschillende opleidingen met elkaar vergeleken en bij meerdere coaches en trainers geïnformeerd welke opleiding zij geschikt vonden. Uiteindelijk is de keuze dus op MILO gevallen doordat er hier een mooie balans is tussen theorie/zelfstudie en échte praktijkervaring! Dit was ook absoluut het geval! De mentoren zitten bomvol met kennis en ervaring en willen je graag helpen, daarnaast was het een erge gezellige groep om de praktijklessen mee te volgen! Een absolute aanrader!!
                - Utrecht - maart 9, 2024

                Zeer waardevolle opleiding waar alles in terugkomt!

                De combinatie van de duidelijk opgedeelde theorieblokken en de praktijklessen waarin deze behandelde theorie toegepast werd, maakte dat MILO voor mij heel goed in elkaar zat en zo leerzaam was. De vele informatie werd behapbaar, door over de stof te praten in de les bleef de kennis beter hangen. Ik zou iedereen die naar een PT opleiding opzoek is MILO aanbevelen!
                 - AMSTERDAM - november 23, 2023

                 Enorm veel geleerd de afgelopen 30 weken!

                 Mega blij dat ik de stap heb gezet op de opleiding tot personal trainer te doen bij Milo. Super interessante lessen, met deskundige trainers, en naast het harde werken heel veel gezelligheid met de groep. Ik kan na deze leerzame maanden, mijn kennis delen met mijn klanten, en hen zo goed mogelijk helpen met hun doel.
                  - Katwijk - november 20, 2023

                  MILO geeft je alle tools, kennis en ervaringen, waarmee je een sterke basis bouwt om zelf aan de sla

                  Dit was mijn eerste personal trainer opleiding, en ik ben ernorm blij dat ik voor Milo heb gekozen! De opleiding is super uitgebreid en diepgaand en geeft je op alle gebieden een sterke basis om als personal trainer aan de slag te gaan. Van anatomie, trainingsprincipes, programmeren en oefeningen tot het in de praktijk brengen hiervan middels coachen. De online leeromgeving was erg fijn om zo op je eigen tempo de stof door te nemen. De praktijklessen waren enorm waardevol, leerzaam en leuk! Soms ook wel spannend, maar de mentoren wisten altijd een veilige omgeving te creeëren waarin je fouten kon maken en leren. Ik had als starter in het vak geen betere opleidingskeuze kunnen maken. Milo geeft je alle tools, kennis en ervaringen, waarmee je een sterke basis bouwt om zelf aan de slag te kunnen gaan als personal trainer. Mega aanrader!
                   - Heilok - november 20, 2023

                   Geweldige ervaring!

                   Ik heb Milo education gisteren afgerond, en kan nu zeggen dat ik officieel ERPEPS gecertificeerd trainer ben. Ik heb afgelopen 30 weken super veel kennis opgedaan dankzij deze opleiding. Mentoren waren geweldig en stonden altijd er voor open om het uiterste uit jou te halen. Ben super blij dat ik hem nu succesvol heb afgerond en wil MILO bedanken voor de mooie en leerzame ervaring!
                    - T Loo Oldebroek - november 20, 2023

                    Een must als basis voor coaching en fitness!

                    Interessante theorie dat een goede basis legt voor coachen en trainen. Goede fijne trainers. Ze staan open om je van alles te leren, daarnaast is er ook ruimte voor plezier! Zelf ben ik wat minder fan van online leren, dus het is belangrijk dat je er de tijd voor neemt! Er is afwisseling tussen theorie en praktijk in de lessen.
                     - Amsterdam - november 20, 2023
                     240 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10